“Kao da gledam mamu”: TikTok filter pokazuje kako biste mogli izgledati u starosti

NAKON viralnog filtera koji je vratio ljude u mladost, pojavio se novi hit na TikToku koji pokazuje kako biste mogli izgledati u starosti. Snimke izrađene pomoću TikTok filtera preplavile su platformu i prikupljaju milijuna pregleda, a videozapisi s hashtagom #agefilter pregledani su čak više od 704 milijuna puta.

“Starenje je tako lijepo. Izgleda kao da bih ti ponudila kolačiće i ukrala ti 20 dolara”, izjavila je 28-godišnja tiktokerica Jacquie, u TikTok videu u kojem je koristila filter.  

“Pretvaram se u svoju mamu” 

Međutim, bilo je i onih koji su se požalili rezultatom, govoreći da izgledaju kao “čudovište iz kanalizacije”, dok su brojni primijetili neodoljivu sličnost sa svojim roditeljima. 

“Pretvaram se u svoju mamu”, napisala je tiktokerica Carrie u svom videu, a bilo je i onih koje je prizor preplavio emocijama. 

Glumac Jonathan Bennet napisao je uz snimku: “Ovo me učinilo tako emotivnim, kao da sam opet vidio pokojnog oca. Jako mi nedostaje.” 

Filter je privukao pažnju dermatologa 

TikTok filter privukao je i pažnju dermatologa, pa je tako njujorška dermatologinja dr. Toral Vaidya, napisala kako je “šokirana koliko je točno filter prikazao proces starenja”.

Dermatologinja dr. Alexandra Brown također je isprobala filter, pa napisala kako filter prilično točno prikazuje znakove starenje i preporučila svima da njeguju kožu, naglašavajući kako je starenje prirodan proces.

 

f

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *