Misteriozan glitch na iPhoneu izluđuje ju već pet godina: “Svaki dan u isto vrijeme”

TIKTOKERICA Angele Sofia iz Velike Britanije objavila je viralni video u kojem je zamolila ljude za pomoć zbog misterioznog glitcha na iPhoneu koji ju izluđuje već pet godina. Slično kao u filmu Beskrajan dan, svako jutro točno u 9:25 oglasi se alarm, unatoč tome što ga nikada nije zakazala.

“Uglavnom, imam alarm koji se uključuje svakog jutra u 9:25, bez greške. I nemam alarm postavljen na 9:25, niti sam ikada imala alarm postavljen na 9:25”, objasnila je, pa se našalila: “Sada sam uvjerena da ću umrijeti u 9:25.” 

Objasnila je kako se problem pojavio “iz vedra neba” prije četiri-pet godina, kada se alarm prvi put oglasio u spomenuto vrijeme, te da je u početku mislila da ga je postavila, a tada shvatila da nije. 

Nije pronašla rješenje

Da stvar bude čudnija, Sofia tvrdi da se alarm oglasi samo ako joj telefon nije utišan, što, kako je istaknula, nije uobičajeno. Osim toga, alarm zazvoni samo jednom, umjesto da zvoni sve dok korisnik ne pritisne stop ili odgodu. 

Nažalost, kupnja novog telefona nije riješila problem, a misteriozan glitch “progoni” je na svakom novom uređaju jer uvijek prenosi svoje podatke, a objasnila je i kako ne želi vratiti mobitel na tvorničke postavke i tako pokušati riješiti problem. 

Zbog toga je zamolila tiktokere za pomoć, a oni su u komentarima počeli nuditi razna rješenja, no, nažalost, nijedan savjet zasad nije pomogao, što je očajna Britanka pokazala u raznim videima koje je objavila kasnije. 

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *